fredag 18 okt, 2024

Norwegian utsett till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer

Dela

Norwegians kommunikationsdirektör Anne-Sissel Skånvik (i mitten) med Francesco Sapuppo, Nancy Lily Wheeler, Agne Zupkaite och Marcin Krzywicki, Norwegians medarbetare från London Gatwick basen

Det är fjärde året i rad som Norwegian vinner SkyTrax World Airline Awards, den mest prestigefyllda och erkända utmärkelsen i flygbranschen.

Det är passagerarna själva som utvärderar de olika flygbolagen och röstar fram vinnarna.

– Jag är otroligt tacksam för att vi återigen får de här utmärkelserna. Det betyder väldigt mycket för alla oss på Norwegian. De här utmärkelserna visar att det är många som uppskattar det vi hittills har åstadkommit.

Jag vill rikta ett stort tack till våra passagerare runt om i världen som har röstat på Norwegian. Det här hade aldrig varit möjligt utan alla våra engagerade medarbetare på Norwegian som varje dag tar hand om våra passagerare. Vi ska fortsätta ge våra kunder en bra reseupplevelse och nya linjer till destinationer över hela världen, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Dela

Relaterade inlägg

Lågprisflygbolaget Ryanair kommer att behöva sänka sin prognos för nästa års passagerartrafik på grund av...
Höstens stora resvecka närmar sig med stormsteg, och även i år lockas svenska resenärer av...
Den krisdrabbade flygplanstillverkaren Boeing vill ta in 25 miljarder dollar, motsvarande runt 260 miljarder kronor. Förra...
Ett Air France-flyg som skulle landa på Arlanda hade rök i kabinen. Enligt uppgifter befann sig...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy