fredag 18 okt, 2024

AccorHotels öppnar SO/ Havana Paseo del Prado på Kuba

Dela

I början av 2020 slår SO/ Havana Paseo del Prado upp portarna i ett av de mest ikoniska kvarteren i Kubas huvudstad Havanna.

Där kommer gästerna att mötas av vacker design och interiör som tagits fram i samarbete med den världsberömda modedesignern Agatha Ruiz de la Prada.

– Havanna är en perfekt plats för att introducera SO/-varumärkets livliga och lekfulla tolkning av lyx. Här blandas lokal kultur, underhållning och kulinariska upplevelser med hotellets känsla för service och nyskapande lyxdesign, säger Heather McCrory, Executive VP Operations för AccorHotels i Nord- och Centralamerika.

SO/ Hotels & Resorts är ett av AccorHotels snabbast växande lyxvarumärken. Med ett exklusivt livsstilskoncept och unikt utformade anläggningar har hotellen blivit trendiga mötesplatser runt om i världen. Och SO/ Havana Paseo del Prado blir inget undantag – hotellets design, interiör och personaluniformer är noggrant uttänkta av den världsberömda spanska modedesignern Agatha Ruiz de la Prada.

– Jag är väldigt exalterad över att få vara en del av designen av nya SO/ Havana Paseo del Prado. Havanna är en magiskt färgsprakande stad och designprocessen kom därför helt naturligt. Kubas kärlek till dans var min största inspirationskälla, säger Agatha Ruiz de la Prada.

– Den kubanska besöksnäringen har liksom landet i allmänhet tagit stora steg under de senaste åren. Inte minst för våra nordiska resenärer innebär detta att fler nu ser Kuba som en spännande destination för både semester och affärer. Lanseringen av SO/ Havana Paseo del Prado bidrar med ett nytt unikt hotellkoncept för dem som väljer att besöka Havanna, säger Jan Birkelund, ansvarig för försäljning och distribution på AccorHotels i Norden.

SO/ Havana Paseo del Prado kommer att bestå av 10 våningar med 250 rum varav 36 är större sviter. Där har gästerna tillgång till fem restauranger och barer som serverar lokala specialiteter, inklusive ett exklusivt chokladkafé. Hotellet erbjuder även tre stora mötesrum, ett 400 kvadratmeters SO/ SPA med sex behandlingsrum, ett rymligt SO/ FIT gym, samt en pool med tillhörande poolbar. Och i enlighet med varumärkets trendiga profil kommer även de hetaste artisterna och DJs att bjudas in till hotellet för att skapa stans bästa fester.

Dela

Relaterade inlägg

Ikoniska Villa Foresta på Lidingö har öppnat upp igen med ett helt nytt designkoncept. En...
Nästa år öppnar det första hotellet av ett 20-tal i den nya hotellkedjan Stopover. De...
Under de fyra första veckorna i juli var antalet sålda hotellrum i Sverige i princip...
I en tid av snabba förändringar och innovation inom hotellbranschen fortsätter BWH Hotels sin satsning...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy