fredag 18 okt, 2024

Mikael Jonsson utsedd till ny destinationschef för Destination Östersund

Foto:Göran Strand

Dela

Foto:Göran Strand

Vid årsskiftet tillträder Mikael Jonsson som destinationschef för Destination Östersund. Mikael Jonsson kommer närmast från en tjänst som VD på Peak Region AB. Mikael har också en bred bakgrund inom evenemangsutveckling och besöksnäring. Han har tidigare drivit bolag inom produktion och projektledning samt arbetat med evenemang som bland annat Storsjöyran och VM och Världscup i Skidskytte

Mikael Jonsson säger:
– Jag ser verkligen fram emot uppgiften men är samtidigt ödmjuk inför det akuta läge som vi befinner oss i. Jag tror mig ha förmågan att agera operativt gällande nuläget, men besitter samtidigt kunskap om att jobba strategiskt och mer långsiktigt. Han fortsätter:
– Jag känner stor tilltro till att vi inom besöksnäringen tillsammans med Östersunds kommun och övriga näringslivet kommer att kunna fortsätta utveckla Östersund till en än starkare reseanledning. Där tror jag att mina erfarenheter från innovationsarbete mellan näringsliv, universitetet och det offentliga kan komma väl till användning.

– Mikael Jonssons bakgrund och erfarenheter inom besöksnäringen och av stora event tillsammans med hans kunskap kring företagande, innovation och utveckling kommer att vara värdefullt för att leda Destination Östersund framåt, säger Katarina Magnusson, styrelseordförande för Destination Östersund. Hon fortsätter:
– Vi tror på hans förmåga att driva förändring, han har ett starkt nätverk både lokalt och nationellt och goda vitsord kring sin ledarförmåga.

Dela

Relaterade inlägg

Tillbaka på jobbet och nästan ett år kvar till nästa semester. Så hur bevarar man...
Rederiet Viking Line och HockeyAllsvenskan har skrivit under ett partnerskap för säsongerna 2024/2025 och 2025/2026....
Flera turister uppges ha skadats i samband med att en isgrotta på Island kollapsat, rapporterar...
First North-listade rese- och eventbolaget Unlimited Travel redovisade en omsättning på 172 miljoner kronor (155)...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy