fredag 27 sep, 2024

Norwegian utsett till bästa lågprisbolaget i Europa – för sjätte året i rad

Dela

Foto:norwegian

Norwegian har tilldelats priset ”Europas bästa lågprisflygbolag 2020” av World Travel Awards – en av resebranschens finaste och mest erkända prisutdelningar globalt. Det är sjätte året i rad som Norwegian får den här fina utmärkelsen.

World Travel Awards etablerades 1993 i syfte att uppmärksamma, fira och belöna de bästa aktörerna globalt inom resebranschen och det är representanter från branschen som röstar fram sina favoriter. 

– COVID-19 har påverkat resebranschen globalt och inneburit att Norwegian under 2020 haft utmaningar som saknar motstycke. Genom hela den här förlängda krisen har vi fortsatt fokusera på våra kunder genom att fortsätta flyga viktiga inrikes- och europeiska linjer. Att vinna priset ”Europas bästa lågprisbolag” för sjätte året i rad är ytterligare ett bevis på att våra dedikerade och engagerade medarbetare runt om i världen, verkligen är Rednose Warriors, säger Norwegians koncernchef Jacob Schram.

– Trots de ofattbart svåra utmaningar som flygbranschen drabbats av i år så har Norwegian visat stor styrka och fortsatt erbjuda utmärkt service. Bra jobbat Norwegian för att ni för sjätte året i rad kammar hem priset för ”Europas bästa lågprisbolag,” säger grundaren och vd:n för World Travel Awards,Graham E. Cooke.

Dela

Relaterade inlägg

Tillbaka på jobbet och nästan ett år kvar till nästa semester. Så hur bevarar man...
Rederiet Viking Line och HockeyAllsvenskan har skrivit under ett partnerskap för säsongerna 2024/2025 och 2025/2026....
Flera turister uppges ha skadats i samband med att en isgrotta på Island kollapsat, rapporterar...
First North-listade rese- och eventbolaget Unlimited Travel redovisade en omsättning på 172 miljoner kronor (155)...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy