torsdag 3 okt, 2024

Butiken Lakritsroten öppnar på Stockholm Arlanda Airport

Dela

Foto: Konceptutveckling Fanny Stenberg, Codesign. Illustration Daniella Ricci Saccotell, Codesing

Det blir lakrits för alla smaker på Stockholm Arlanda Airport då butikskedjan Lakritsroten öppnar på den nya Marknadsplatsen i december. I sortimentet ryms allt från älskade lakritsklassiker till småskalig producerad konfektyr.

I höst öppnar den första delen av nya Marknadsplatsen på Terminal 5 på Arlanda och ett flertal butiker och restauranger slår upp sina portar. Lagom till jul är det sedan dags för andra etappen av Marknadsplatsen att öppna och då är Lakritsroten en av de nya aktörer som väljer att etablera sig på flygplatsen. 

I den kommersiella strategin för Marknadsplatsen, som är Arlandas största kommersiella satsning någonsin, så har ett varierat utbud och en bred prisbild varit två viktiga aspekter. En nischad butik som erbjuder lakrits i form av klassiker till småskalig konfektyr passar väl in i mixen. 

– Det har funnits en uttalad efterfrågan på mer nordiska, svenska och lokala varor på flygplatsen och en lakritsbutik har funnits på vår önskelista. Lakritsroten kommer vara med att bidra till en minnesvärd upplevelse för resenärerna som de vill dela med andra och uppleva igen, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning, på Swedavia.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Tillbaka på jobbet och nästan ett år kvar till nästa semester. Så hur bevarar man...
Rederiet Viking Line och HockeyAllsvenskan har skrivit under ett partnerskap för säsongerna 2024/2025 och 2025/2026....
Flera turister uppges ha skadats i samband med att en isgrotta på Island kollapsat, rapporterar...
First North-listade rese- och eventbolaget Unlimited Travel redovisade en omsättning på 172 miljoner kronor (155)...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy