söndag 20 okt, 2024

Kulturhuset Bergsjön firar ett fantastiskt första år

Dela

Foto: Johanna Olander

Kulturhuset Bergsjön har sedan det öppnade för ett år sedan haft 116 000 besök och i snitt ett arrangemang om dagen. ”Ett fantastiskt första år”, säger enhetschef Emma Makkonen och bjuder nu in till ett fullmatat 1-årskalas då också det nya torget på platsen invigs. 

Kulturhuset Bergsjön finns till för Bergsjöborna och alla andra göteborgare. Här finns med bibliotek, ateljéer och studios, utställningshall, studieplatser och grupprum möjlighet att både ta del av, och att själv skapa, kultur.

Och med över 110 000 besök, 12 000 personer som har deltagit i något av arrangemangen, och med drygt ett arrangemang om dagen får man väl säga att Kulturhuset Bergsjön har levererat under sitt första år.

Dags att fira!
– Det har varit ett fantastiskt första år, helt magisktl Förväntningarna var höga, nästan svåra att leva upp till. Men vi har mötts av så mycket kärlek och uppskattning. Det har varit en ynnest att få arbeta här, säger enhetschef Emma Makkonen.

Alltså dags att fira med ett 1-årskalas. Söndag den 20 augusti fylls kulturhuset och det nya torget utanför med massor av spännande arrangemang för både stora och små.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Är du trött på pumpor, spöken och bus-eller-godis? Eller är du bara allmänt lättskrämd? För...
Trots att året ännu inte är över, ser vi redan nu ett högt bokningstryck inför...
Indonesien har beslutat om ett moratorium (tillfälligt stopp) för byggandet av hotell, villor och nattklubbar...
Hur ser egentligen morgondagens resebyrå ut? Svaret är här – och den heter Amelia. Med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy