fredag 18 okt, 2024

Nominera ditt bidrag till Media Awards: Hylla hållbar turism i Spanien

Foto:Spain Talks

Dela

Spanska Turistbyrån (Turespaña) är stolta över att tillkännage att den framgångsrika evenemangsserien ”Spain Talks” nu gör sin debut i Norden. Den 18 september 2024 kommer Stockholm att stå värd för denna viktiga diskussionsforum, som tidigare har hållits i London och Milano, och fortsätter i Paris och New York.

”Spain Talks” är en plattform för att belysa och diskutera de mest relevanta aspekterna av hållbar turism. Detta unika event syftar till att hylla kvalitet, engagemang och innovation inom turistindustrin, med särskilt fokus på att främja dialog och dela värdefulla erfarenheter och bästa praxis mellan den spanska och nordiska turistbranschen. 

I samband med ”Spain Talks” vill Spanska Turistbyrån uppmärksamma och premiera nordiska aktörer inom resebranschen och press som visar ett särskilt engagemang för hållbar turism i Spanien. De uppmanar nu media att nominera sina bidrag till Media Awards, en utmärkelse som hedrar de mest framstående artiklarna och initiativen inom området.

Media Awards: kriterier och nominering
Mediepriset riktar sig till journalister och innehållsskapare som har publicerat material om hållbar turism i Spanien, både digitalt och i print, mellan januari 2023 och maj 2024. Organisationen söker bidrag som väcker reflektion över turismens hållbarhet. Det kan handla om att lyfta fram alternativa destinationer utan massturism eller att belysa de materiella eller immateriella arv och miljörikedomar som Spanien har att erbjuda.

  • Sista ansökningsdag är 15 augusti kl. 23:59.
  • Priset gäller för deltagare från Sverige, Norge, Danmark och Finland.
  • Detaljerad information om hur ni går tillväga för att nominera finns på deras webbplats.

Om ”Spain Talks”
”Spain Talks” är en dag fylld med rundabordssamtal och presentationer av företrädare från stora turistorganisationer och destinationer från både Spanien och de nordiska länderna. Eventet erbjuder en plattform för att dela värdefulla erfarenheter och bästa praxis samt främja dialog, samarbete och kunskapsutbyte för att bygga en mer hållbar framtid inom turism.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Är du trött på pumpor, spöken och bus-eller-godis? Eller är du bara allmänt lättskrämd? För...
Trots att året ännu inte är över, ser vi redan nu ett högt bokningstryck inför...
Indonesien har beslutat om ett moratorium (tillfälligt stopp) för byggandet av hotell, villor och nattklubbar...
Hur ser egentligen morgondagens resebyrå ut? Svaret är här – och den heter Amelia. Med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy