fredag 18 okt, 2024

Escape Travel förnyar rekordavtal på 250 miljoner med Norsk Toppfotball för 2024-2028

Foto: Escape Travel

Dela

Escape Travel och Norsk Toppfotball förnyar långsiktigt samarbete med nytt avtal under perioden 2024-2028. Researrangören med kontor i Sverige och Norge tar ett helhetsansvar för organisationens resor och träningsläger till ett värde av 250 miljoner kronor.

Norsk Toppfotball är intresseorganisationen för fotbollsklubbarna som spelar i Eliteserien och OBOS-ligan. Researrangören med kontor i Oslo och i Sandared har många års erfarenhet av träningsläger inom flera sporter och då främst fotboll.

”Att förlänga avtalet med Escape Travel var ett enkelt beslut för oss”, kommenterar Norsk Toppfotball genom sportchef Erik Hoftun. ”Escape Travel levererar på alla områden. De viktigaste parametrarna för ett framgångsrikt träningsläger är en så enkel och bekväm resa som möjligt, bra hotellfaciliteter, träningsplaner av hög kvalitet och kvalificerade motståndare i träningsmatcherna.”

Researrangörens samarbete med Marbella Football Center på spanska solkusten och La Nucia på Costa Blanca ger Norsk Toppfotball unika möjligheter till bra träningsmatcher mot skandinaviska och europeiska storlag. Lagen tränar och spelar matcher på Europas bästa gräsplaner i underbart klimat.

”Sport är ett stort och viktigt affärsområde för Escape Travel och det här är det enskilt största avtalet i företagets historia. Avtalet ger oss stor utvecklingspotential och vi ser att det kan bli fler affärer kopplade till intresset för sport” säger Magnus Karlsson, vd för Escape Travel i Sverige. ”Lång erfarenhet och god lokalkännedom ger spelarna bra träningsvistelser anpassade till lagets och klubbens budget.”

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Är du trött på pumpor, spöken och bus-eller-godis? Eller är du bara allmänt lättskrämd? För...
Trots att året ännu inte är över, ser vi redan nu ett högt bokningstryck inför...
Indonesien har beslutat om ett moratorium (tillfälligt stopp) för byggandet av hotell, villor och nattklubbar...
Hur ser egentligen morgondagens resebyrå ut? Svaret är här – och den heter Amelia. Med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy