fredag 27 sep, 2024

Svenska modemärket & Other Stories öppnar butik på Arlanda

Foto:& Other Stories

Dela

Det svenska, H&M-ägda modemärket & Other Stories öppnar sin första butik någonsin på en flygplats och valet har fallit på Sveriges största. I början av 2025 kommer Arlandas resenärer att kunna handla svenskt, hållbart mode av hög kvalitet på Marknadsplatsen, som succesivt växer fram i Terminal 5 som Arlandas största kommersiella satsning någonsin. 

Utbudet på Stockholm Arlanda Airports Marknadsplats fortsätter att breddas och utvecklas. Sedan öppningen hösten 2023 har ett drygt tiotal nya, spännande restauranger och caféer slagit upp dörrarna tillsammans med butiker som bland andra Lakritsroten, Sweshop, World of Toys och Pocket Shop. Nu är det dags att presentera ytterligare ett tillskott. I början av 2025 välkomnar vi det svenska märket & Other Stories till Arlanda. På en yta om lite drygt 120 kvadratmeter på Marknadsplatsen kommer resenärerna hitta ett förfinat sortiment av kläder och skor, accessoarer, smycken, underkläder, badkläder och skönhetsartiklar. Utbudet är anpassat specifikt för flygplatsen för att tillmötesgå de behov och beteenden resenärerna har.

– I det nya shoppingutbudet som växer fram på Arlanda vill vi fokusera på en bred mix av inspirerande upplevelser och minnesvärda besök både för våra svenska och utländska resenärer. & Other Stories är ett attraktivt klädmärke och ett led i Swedavias strategi är att stärka och lyfta svenska och skandinaviska varumärken. Därför är vi väldigt glada över att & Other Stories har valt ett etablera sig på Arlanda, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia.

Etableringen av & Other Stories på Arlanda bygger på det omfattande partnerskapet mellan Swedavia och den globala resehandlaren Avolta AG. Margareta Le Calvé, General Manager Nordics på Avolta, är hedrad över att blivit anförtrodd möjligheten att öppna & Other Stories på Arlanda.

– Vi letar ständigt efter sätt att förbättra flygplatsupplevelsen för våra kunder och vi tror att ett bra sätt att uppnå detta är att lyfta fram lokala aktörer. Som svenskt modemärke är & Other Stories det perfekta tillskottet till Arlandas nya Marknadsplats som just nu tar form, säger Margareta Le Calvé.

Även Lina Söderqvist, VD & Other Stories, är förväntansfull inför den kommande etableringen.

– Vi är glada över möjligheten att öppna en butik på Stockholm Arlanda Airport i samarbete med Avolta. Vår kommande närvaro på Arlandas nya Marknadsplats är en värdefull möjlighet för & Other Stories att få kontakt med en global publik och erbjuder resenärer en närmare titt på vårt varumärke i en inspirerande och dynamisk miljö, säger Lina Söderqvist.

Under första kvartalet av 2025 öppnar H&M-gruppen, i Avoltas regi, & Other Stories på Arlandas Marknadsplats i Terminal 5.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

- Dagens besked innebär att inrikesflyget nu samlas på Arlanda, vilket på sikt skapar förutsättningar...
Med start den 2 oktober 2024 kommer Västflyg att trafikera sträckan mellan Stockholm Arlanda Airport...
Sveriges äldsta civila trafikflygplats öppnade 1934 och firar i helgen 90 år. På söndag 15...
Storflygplatserna i både Norge och Danmark har omfattande system mot drönare, rapporterar SVT Nyheter. Men...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy