tisdag 1 okt, 2024

Pehr Palm blir ny VD för Visit Trelleborg

Pehr Palm

Dela

Efter en omfattande rekryteringsprocess med över 100 kandidater har styrelsen i Visit Trelleborg utsett Pehr Palm till ny VD. I ett mycket konkurrensutsatt fält visade Pehr sig vara den som bäst kan leda organisationen genom en viktig förändringsperiod och som med sitt breda kontaktnät kan bidra till fortsatt tillväxt och framgång för Trelleborg. Med sin gedigna erfarenhet inom destinationsutveckling och evenemangsplanering, samt sin starka samarbetsförmåga, är Pehr den ideala personen att ta Visit Trelleborg och dess turistiska potential till nästa nivå och stärka stadens attraktionskraft för både besökare och invånare.

Pehr Palm tillträder sin nya roll senast den 1 januari 2025.

Pehr kommer närmast från rollen som planeringsstrateg vid Kristianstads kommuns avdelning för Näringsliv och Kommunikation, men är nationellt mest känd för sin tidigare framgång som VD för Event in Skåne AB, som i samverkan med partners värvade över 600 event till regionen. Han har även arbetat som marketing manager på Stockholm Visitors Board, vilket ytterligare har breddat hans erfarenheter inom turism och marknadsföring.

Pehr Palm ser fram emot att fortsätta Visit Trelleborgs resa: ”Det är med stor entusiasm jag tar mig an rollen som VD för Visit Trelleborg. Genom att bygga vidare på mina erfarenheter inom destinationsutveckling och evenemang, och med min förståelse för vikten av samverkan mellan samhällsaktörer, är jag övertygad om att vi kan fortsätta stärka Trelleborg som en hållbar och attraktiv destination både nationellt och internationellt.”

Visit Trelleborg har de senaste åren genomgått en strategisk utveckling som stärkt kommunens position som en attraktiv destination. Genom samverkan med lokala och regionala aktörer har fokus legat på varumärkesbyggande, evenemangsutveckling och att stärka det turistiska erbjudandet. 

Med Pehr Palm som ny VD ser styrelsen fram emot att bolaget fortsätter bidra till kommunens positiva utveckling: ”Vi i styrelsen är mycket glada över att kunna välkomna Pehr Palm som ny VD för Visit Trelleborg. Pehr har med sig en imponerande meritlista och ett omfattande nätverk. Vi ser fram emot ett nära samarbete för att tillsammans fortsätta utveckla Trelleborgs turistnäring och bidra till stadens tillväxt. I Pehr har vi hittat precis rätt ledare för att ta oss mot nya framgångar,” säger Erik Lundström, styrelseordförande.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

En enig styrelse i Öresundståg AB har utsett en ny VD. Det blir Mark Fenzel...
Swedavia utser Ulf Nygren till ny flygplatschef på Kiruna Airport. Han tillträder sin nya roll...
Jesper Fredmark har rekryterats till en nyinrättad roll som operativ utvecklingsstrateg för Swedavias internationella flygplatser.  - Det...
Som ledare för Radisson Blu Riverside Hotel, beläget på Lindholmen – Göteborgs mest dynamiska och...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy