tisdag 1 okt, 2024

TUI lanserar Kalabrien – nytt resmål i södra Italien

Foto:TUI

Dela

Från och med maj startar nämligen reseaktören en ny charterlinje med direktflyg till Kalabrien – regionen som förtrollar besökare med sin autentiskt italienska atmosfär och fantastiska vyer. Bland TUIs utbud i Kalabrien hittar du bland annat charmiga Tropea, historiskt rika Pizzo och badvänliga Capo Vaticano, känt för sina vackra stränder.

Kalabrien ligger i Italiens sydligaste del, vid den soliga spetsen av den stövelformade halvön. Regionen är bergig och frodig, men också hem till vackra stränder, ofta i avskilda vikar. Atmosfären är genuint italiensk – charmiga delikatessbutiker, mysiga kaféer och smala, historiska gränder. I de små städerna och byarna som ligger på bergsplatåer har du chansen att beundra det djupblå Tyrrenska havet och de avlägsna Lipariöarna och Sicilien.

– Våra svenska kunder älskar Italien och vi vill erbjuda dem det bredaste utbudet av italienska resmål nästa sommar, och vi lägger till flera nya destinationer att välja mellan. Direktcharterflyg till Kalabrien och dess fantastiska, pittoreska byar är en del av vår övergripande strategi för att utöka vårt hotellutbud i Italien, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

I Kalabrien erbjuder TUI resor till Tropea, Pizzo och Capo Vaticano med direktflyg.

Om TUIs direktcharter till Kalabrien

  • Direktflyg till Kalabrien (Lamezia Terme) med TUIfly Nordic och Jettime från Stockholm-Arlanda 15 maj–2 oktober samt från Köpenhamn-Kastrup 11 juni–30 juli.
  • Flygtid är cirka 3 timmar och 30 minuter.
  • Bokningsbart på www.tui.se från och med september 2024.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det är ett fortsatt tufft läge för många företag. I september ökade antalet konkurser med...
Utländska besökare i Sverige gjorde av med betydligt mer pengar i sommar än föregående år....
En kvinna dog och flera andra skadades i bergochdalbaneolyckan på Gröna Lund förra året. Gröna...
Med sin oemotståndliga kombination av sötma och fluffighet har kanelbullen blivit en klassiker i svensk...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy