måndag 21 okt, 2024

Festlig Detur-premiär i Jönköping

Foto:Jönköping Airport.

Dela

Det blev extra festligt på Jönköping Airport under lördagen, när Deturs första charteravgång lyfte till Cypern. Samtliga passagerare bjöds på bubbel och choklad i avgångshallen. Dessutom fick alla med sig en tjusig solhatt att ta med sig på resan. Något som kan komma väl till pass, då väderleksprognosen för resenärerna visar på temperaturer upp emot 25 grader och sol hela veckan.

Avgången är den första av två denna höst. Redan nästa söndag avgår nästa flyg, då till svenska charterfavoriten Rhodos.

– Det är alltid kul med premiärer och extra kul att också få välkomna en ny charterarrangör till Jönköping. Därför är det självklart för oss att visa vår uppskattning genom att ge resenärerna bästa möjliga start på resan. Samarbetet med Detur har varit exceptionellt bra och vi ser fram emot att tillsammans fortsätta på den inslagna vägen, säger Henrik Älverdal, Kommersiell chef Jönköping Airport.

Med nya ägarna Aventura Rejser (Aventura Travel Group) erbjuder Detur sina avgångar i samarbete med flygbolaget Enter Air och deras Boeing 737-800, med plats för 189 passagerare.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Nu har Indochine – ett nytt, asiatiskt restaurangkoncept – öppnat på Arlanda. Sushi, Pad Thai,...
Swedavia om Bromma flygplats, skriver det rödgröna styret i ett pressmeddelande. Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet –...
Frankfurts flygplats har drabbats av förseningar och inställda avgångar ”på grund av ett tekniskt problem...
Som Swedavia tidigare meddelat kommer åtgärder vidtas för att anpassa Bromma Stockholm Airport efter den...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy