Hotell- och konferensanläggningen Vår Gård i Saltsjöbaden har blivit nominerad i tre kategorier på den prestigefyllda Culinary Hotel Awards 2025 – en ny nationell tävling som lyfter fram de mest ambitiösa hotellen i Sverige när det gäller hållbarhet, personlighet, gästfokus och gastronomiska upplevelser.
Culinary Hotel Awards är en hyllning till exceptionella mat- och dryckesupplevelser samt en guide till hotell som går det lilla extra för sina gäster och miljön. Vinnarna presenteras under en gala på Berns i Stockholm den 10 mars 2025.
Vår Gårds nomineringar:
Restaurant Award 2025
Denna kategori hyllar restauranger som bjuder på en upplevelse där kreativitet, råvarukvalitet, bemötande och hållbarhet står i centrum. Vår Gårds fine dining-restaurang Villa Skärtofta är en av kandidaterna.
Food and Beverage Manager Award
Denna kategori hyllar förebilder och gastronomiska ledare som inspirerar och utvecklar både människor och mat. Vår Gårds Food and Beverage Manager Liam Ginnane är nominerad för sitt engagerade och innovativa arbete.
Interior Award
Denna kategori uppmärksammar hotell som visar ett unikt engagemang för miljöer och inredning kopplat till mat och dryck. Vår Gård är nominerad för sitt genomtänkta och unika inredningskoncept.
”Att bli nominerade på Culinary Hotel Awards är ett kvitto på det hårda arbete och den passion vi lägger i varje detalj här på Vår Gård. Vi är både glada och stolta över att få vara en del av denna spännande tävling,” säger Kadi Upmark, VD på Vår Gård.
Enligt Pressmeddelande.