Nu har Indochine – ett nytt, asiatiskt restaurangkoncept – öppnat på Arlanda. Sushi, Pad Thai, dumplings med mera i en modern, inspirerande miljö bidrar till ett varierat matutbud med smaker från världens alla hörn på Marknadsplatsen, som växer fram i Terminal 5 som flygplatsen största kommersiella satsning någonsin.
Den 15 oktober slog Indochine upp dörrarna på Arlanda. Inredningen går i en ljust rosa ton och miljön är både inbjudande och inspirerande. Maten har sitt ursprung från Asiens alla hörn med fokus på distinkta och rena smaker. Menyn består av kalla och varma rätter såsom Sushi, Chirachi, Gyoza, Bibimbap och Pad Thai.
– Vår ambition är att alltid skapa mervärde på flygplatsen där vi erbjuder en unik smakupplevelse. Råvaran och hantverket står i fokus i kombination med en effektiv och personlig service till alla som är på väg på sin resa. Med Indochine fyller vi ett tomrum i Terminal 5 med ett helt nytt och spännande matkoncept som vi är övertygade om att resenärerna kommer uppskatta, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC-gruppen.
Indochine öppnade 15 oktober på Marknadsplatsen i Terminal 5. Öppettiderna är dagligen klockan 05−22.
Enligt Pressmeddelande